Antena Căutare

Alexei, soferul justitiar. Si-a pus o camera de luat vederi pe bord si loveste soferii indisciplinati! Cinci ani, 100 de accidente: niciodata nu a fost vinovat!!!

Satut de soferii incompetenti si inconstienti, rusul Alexei Volcov, jupan pe un autobuz, si-a montat o camera de luat vederi pe bord si loveste toate masinuile ce-i taie calea. Nu iarta nimic!!! A avut 100 de accidente in ultimii cinci ani. Niciodata vinovat!

Unii zic ca-i dilau. Altii il numesc "Justitiarul" si-l privesc cu admiratie. Dar Alexei Volcov, sofer de autobuz in Rusia, e supertransparent. Satul de soferi incompetenti, omul si-a montat o camera de luat vederi pe bord. Conduce cum trebuie dar, cand cineva ii taie calea, nu franeaza, ci intra direct in spatele masinii: nu conteaza marca, puterea sau cine e la volan. A gresit, pac!, se alege cu stopurile sparte si bara indoita!

Din 2007, Alexei a avut mai bine de 100 de accidente in trafic in Zelenograd. Marea lor majoritate a fost filmata si urcata pe Youtube. Gratie acestei justitii proprii, a devenit un fel de erou in Rusia. Procurorii i-au dat, de fiecare data, dreptate. "Haideti sa vorbim despre ultimul. Ce era sa fac? Daca trageam de volan in stanga, intram in trafic, loveam masinile. In dreapta nu aveam unde, era bordura. Daca puneam frana, daramam pasagerii. E vina mea ca s-a bagat in fata?", se justifica Volkov.

Totul a inceput de la o provocare. Multi foloseau autobuzul lui Volkov, unul destul de vechi, drept paravan. Se bagau in fata, taiau calea, Alexei intra in ei iar acestia incasau asigurarea, afirmand ca soferul autobuzului n-a pastrat distanta regulamentara. Asa ca si-a montat "proba video" pe bord...Intra in camionete, maxi-taxi-uri, masini de lux ori "rable". Vorba aceea, justitia e una pentru toti!

Ei sunt ACE OF BASE! Dupa 20 de ani, va mai aduceti aminte de "All That She Wants"?... Dumitru Prunariu, la Neatza cu Razvan si Dani: "Asteroizii nu prezinta niciun pericol pentru Pamant"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x