Antena Căutare

Atena: Explozie la ambasada Elvetiei. O patrula de politie, atacata

O explozie a avut loc astazi la Ambasada Elvetiei din Atena. In acelasi timp, o patrula de politie a fost tinta unor focuri de arma. Potrivit primelor informatii, o persoana necunoscuta a aruncat un material exploziv in directia ambasadei elvetiene, situata in centrul Atenei.

In acelasi timp, o alta persoana a tras mai multe focuri de arma in directia unei patrule de politie, informeaza surse oficiale citate de AFP. Incidentul a avut loc intr-un cartier din sudul Atenei.

Anterior, ambasada Bulgariei la Atena a alertat politia cu privire la un pachet suspect descoperit in incinta sediului. informeaza ynetnews.com.

Tot marti, un avion de pasageri al companiei Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt (Germania) - Tel Aviv (Israel) a fost nevoit sa efectueze o escala neprevazuta la Atena, in urma descoperirii unei sticle suspecte.

Capitanul aeronavei a decis sa aterizeze la Atena, iar sticla suspecta, care nu apartinea nici unuia dintre pasageri, a fost predata autoritatilor. Dupa incident, aeronava si-a continuat cursa si a aterizat in siguranta pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Aceste incidente au loc a doua zi dupa interceptarea la Atena a unor colete-capcana adresate presedintelui francez Nicolas Sarkozy si sediilor a trei ambasade straine.

VIDEO! Imigrantii sunt majoritari in orasul spaniol Guissona... VIDEO! Catastrofa naturala in Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x