Antena Căutare

Atenție, imagini șocante! O femeie trăiește coșmarul vieții ei, după ce a rămas fără nas: "Cel mai periculos este când strănut. Mă tin de nas, pentru că îl pot pierde”

Jayne Hardman suferă de o boală autoimună care, în timp, i-a măcinat nasul, până în punctul în care a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a-l amputa.

Jayne Hardman suferă de o boală autoimună care, în timp, i-a măcinat nasul, până în punctul în care a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a-l amputa.

Totul a început în 2012, după o joacă normală cu câinele ei. Animalul s-a lovit cu capul de nasul ei, iar femeia a început să aibă sângerări serioase. Medicii i-au recomndat să pună gheaţă pe locul afectat, nefiind vorba de vreo ruptură. Însă lucrurile aveau să evolueze din rău în mai rău.

La doi ani de la acest accident, Jayne a ajuns pe masa chirurgilor, aceştia fiind nevoiţi să îi amputeze nasul. A ales să trăiască, astăzi, fiind nevoită să poarte o proteză.

Am mai multe proteze pentru nas pe care le ţin într-o cutie de ceai. Unele diferă ca şi culoare, pentru că unele le port vara atunci când începem să mă bronzez puţin. Cel mai periculos este atunci când strănut. Este neapărată nevoie să ţin de nas, pentru că altfel îl pot pierde”, povesteşte femeia.

A început războiul. IMAGINILE DEZASTRULUI din SIRIA, în urma celor peste 100 de rachete lansate de americani (FOTO-VIDEO... A început războiul! Franţa, avertizare alarmantă, cu privire la atacurile din SIRIA: "Există riscul unui nou dezast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x