Antena Căutare

Au scris SOS pe o sticlă și au așteptat, după câteva ore au fost salvați. „Care erau șansele?”

O familie a fost salvată după ce tatăl a aruncat o sticlă cu mesajul "Suntem blocați aici la cascada. Obțineți ajutor, vă rog,". După câteva ore un grup de persoane a găsit sticla și a anunțat autoritățile. 

O familie a fost salvată după ce tatăl a aruncat o sticlă cu mesajul "Suntem blocați aici la cascada. Obțineți ajutor, vă rog,". După câteva ore un grup de persoane a găsit sticla și a anunțat autoritățile.

Cei trei membrii ai familiei au plecat într-o excursie cu rucsacul prin centrul Californiei. Aceștia trebuiau să urmeze cursul râului Arroyo Seco printr-un canion până ajung la o cascadă. Ajunși la cascadă, trebuiau să coboare o frânghie și să își continue călătoria până la un camping.

În cea de-a treia zi, familia a rămas blocată într-o parte mai îngustă a canionului.

Fără niciun semnal telefonic sau o persoană în apropiere, bărbatul familiei a conceput un plan. A scris un mesaj pe o hârie pe care iubita lui, Krystal Ramirez, în vârstă de 34 de ani, a adus-o pentru a păstra scorurile unui joc. "Suntem blocați aici la cascada. Obțineți ajutor, vă rog,".

A introdus mesajul într-o sticlă de plastic verde pe care a scris SOS în lateral. Apoi a aruncat sticla în râu și au sperat după ajutor.

Au scris SOS pe o sticlă și au așteptat, după câteva ore au fost salvați. „Care erau șansele?”

După aproximativ 400 de metri un grup de persoane a găsit sticla și a chemat de urgență autoritățile. Peste câteva ore cei trei au fost găsiți.

„Sunt curios cum totul s-a reunit perfect. Care au fost șansele?” , a declarat bărbatul.

Zeci de percheziţii în întreaga Rusie vizând susţinători ai lui Navalnîi... O chineză, Zhang Yujing, găsită vinovată după ce a pătruns ilegal pe propritatea lui Donald Trump Mar-a-Lago...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x