Antena Căutare

Australia: Dupa ce i-a fost indepartat stomacul, un barbat a realizat ca diagnosticul era gresit

Dupa ce a trecut prin sedinte intregi de chemoterapie si o operatie prin care i-a fost indepartat 80% din stomac, australianul Graham Lord a descoperit ca nu a suferit niciodata de cancer. Barbatul in varsta de 59 de ani da acum in judecata spitalul din Australia, dupa ce medicii i-au pus un diagnostic gresit, care a dus la consecinte inimaginabile.

"Mi s-a spus ca tesutul care mi-a fost extirpat in timpul gastrectomiei a fost examinat de catre departamentul de patologie al Spitalului Royal North Shore si ca ganglionii analizati nu au aratat nici urma de cancer", a declarat Graham Lord pentru Sunday Telegraph. Un al doilea test a confirmat rezultatele.

Lord a mai povestit ca dupa operatie a inceput sa sufere de anxietate si depresie si ca nu mai putea manca deloc stand in sezut.

"Clientul meu vrea ca spitalul sa isi ceara scuze si sa ii ofere o compensatie pentru suferinta sa", a declarat Anna Walsh, avocata lui Graham Lord.

Huffington Post

VIDEO! Miscarea "Occupy Wall Street": Sute de persoane, arestate la New York... SOCANT! Cenzura la Beijing: Un chinez si-a dat foc in Piata Tiananmen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x