Antena Căutare

Bolivia - Preşedintele Evo Morales s-a pierdut timp de o oră în junglă

Preşedintele Boliviei, Evo Morales, care ajuta pompierii la stingerea incendiilor care devastează pădurea amazoniană, s-a pierdut timp de o oră în junglă, scrie AFP.

Preşedintele Boliviei, Evo Morales, care ajuta pompierii la stingerea incendiilor care devastează pădurea amazoniană, s-a pierdut timp de o oră în junglă, scrie AFP.

El a fost găsit sănătos şi nevătămat. "Am avut o mică aventură noaptea trecută. Ne-am pierdut timp de aproape o oră, dar datorită soldaţilor am găsit drumul de întoarcere", le-a declarat râzând preşedintele jurnaliştilor la Robore.

Canalul de televiziune Uno a difuzat un scurt videoclip în care Evo Morales repetă în plină noapte: "Unde sunteţi? Unde sunteţi?".

Preşedintele care s-a alăturat unei echipe de pompieri, s-a pierdut în pădurea din satul Caballo Muerto, în municipalitatea San Ignacio de Velasco, în departamentul Santa Cruz (est).

Evo Morales a declarat joi, la Robore, în estul ţării, că 342 de incendii au izbucnit în această regiune, adică dublul faţă de ziua de miercuri. Incendiile de pădure, care s-au intensificat în august, au devastat 1,2 milioane de hectare în Bolivia din luna mai în regiunile Chiquitanía şi Pantanal.

Sursa : news.ro

Decizia lui Johnson de a suspenda activitatea Parlamentului britanic, atacată în justiţie. Audieri vor avea loc săptămân... Ministerul rus al Apărării: Siria opreşte atacurile în Idlib sâmbătă dimineaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x