Antena Căutare

Șofer de TIR român, erou în Germania. Bărbatul este dat în "urmărire generală": "Îl căutăm pe îngerul nostru păzitor"

Campanie pe Facebook pentru găsirea unui șofer de TIR român! O femeie vrea să îi mulțumească pentru că i-a salvat viața ei și prietenei ei, dar și viața a doi cai! 

Un șofer român de TIR este căutat în toată Germania! Ce gest omenesc a făcut Robert Marian după ce mașina unor femei a luat foc pe autostrada A62! Cu astfel de români ne mândrim peste tot în lume: "Aceștia sunt șoferii profesioniști români! Nu aceia pe care îi vedeți la panou zilnic în reviste!"

Campanie pe Facebook pentru găsirea unui șofer de TIR român! O femeie vrea să îi mulțumească pentru că i-a salvat viața ei și prietenei ei, dar și viața a doi cai!

Femeia a inițiat o campanie pe Facebook pentru găsirea acestui șofer de TIR român, erou în Germania. Aceasta vrea să îl întâlnească personal să îi mulţumească pentru că a salvat-o de la moarte, sâmbătă, după ce maşina i-a luat foc pe autostradă.

Şoferiţa a povestit toată întâmplarea pe pagina personală de Facebook, cerând ajutor pentru găsirea eroului ei. Femeia se îndrepta cu o prietenă spre un târg de animale în momentul în care a tras o sperietură soră cu moartea, atunci când a observat că din maşină iese fum. Femeia s-a oprit imediat şi a încercat să elibereze cei doi cai pe care îi transporta în anexă.

Cel care a sărit imediat în ajutor a fost un bărbat român, șofer de TIR care, în doar câteva secunde, a eliberat remorca în care se aflau animalele şi a împins-o într-o zonă sigură.

Bărbatul le-a avertizat de asemenea pe femei să nu se apropie de maşină, iar apoi şi-a văzut de drum, fără a se prezenta sau a lua datele de contact ale celor două femei.

După acest nefericit eveniment, femeile îi sunt extrem de recunoscătoare bărbatului român și au mobilizat oamenii de pe Facebook să ajute la găsirea șoferului.

Pe lângă domnișoarele care îl caută pe șofer, colegii lui de breaslă au scris un mesaj extrem de emoționant pe Facebook: "Șoferii profesioniști români!! Niște oameni invizibili pentru mulți, detestați pe alocuri de unii, ridiculizați de alții!! Astăzi, o doamnă din Germania a postat pe pagina dânsei de Facebook un mesaj de mulțumire adresat unuia dintre colegii noștri, anonim până la acesta oră. Natalie Müller este numele doamnei, acesta fiind posesoarea autovehiculului în flăcări din imagine.

Doamna respectivă se îndrepta astăzi (n.r.: ieri) spre Kandel, pe A62 , direcția Pirmansens și în jurul orei 14:30 , suv-ul marca Mercedes a luat foc în preajma unui tunel situat pe autostradă. Avea atașată suv-ului o remorcă cu doi cai, iar în momentul izbucniri incendiului cele 2 nemțoaice din mașină au fugit abandonând-o. În acel moment, dintr-un camion românesc a coborât șoferul acestuia, coleg al nostru, care riscandu-și viață în eventualitatea unei explozii, a decuplat remorca cu cai și a reușit să o îndepărteze suficient pentru a salva animalele.

Omul nu a așteptat mulțumiri sau apariția autorităților și și-a continuat drumul. Acum, nemțoaica dorește să îi mulțumească pentru gestul său și îl caută pe om, prin intermediul rețelelor de socializare. Ciudat, anunțul doamnei a apărut pe absolut toate grupurile noastre, ale șoferilor, dar în nici o publicație de transport online!! Să fie oare din cauza faptului că omul a făcut un gest frumos??? Nu aveați rating decât dacă avea un magnet, lua o amendă mare, făcea un accident?? De ce așa-zisă presă de transporturi nu prezintă informații gen? Felicitări, colegului nostru !!

Ăștia sunt șoferii profesioniști români!! Nu ăia pe care îi vedeți la panou zilnic în reviste!! Pe șosele nu ne avem decât unii pe ceilalți!! Sper să aflăm numele colegului nostru, vreau să îi dedic un spațiu pe acesta pagină, îl merită !! Drumuri bune tuturor !!", potrivit cancan.ro

Criminalitate informatică pe Facebook: zeci de grupuri cu sute de mii de membri... O nouă infecţie periculoasă face ravagii! Candida Auris rezistă la aproape orice tratament! Cine riscă cel mai mult să s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x