Antena Căutare

Cea mai scurtă căsnicie din istorie? Un bărbat a divorțat după două ore de la cununie!

Doar 120 de minute. Atât a durat căsnicia unor tineri din Arabia Saudită, iar motivul divorțului e de-a dreptul șocant. Câteva fotografii trimise de mireasă prietenelor sale au transformat fericitul moment într-un fiasco total

Doar 120 de minute. Atât a durat căsnicia unor tineri din Arabia Saudită, iar motivul divorțului e de-a dreptul șocant. Câteva fotografii trimise de mireasă prietenelor sale au transformat fericitul moment într-un fiasco total.

La câteva minute după ce pozele au ajuns la destinatare, mirele a intentat procedura de divorț, acesta dezvșluind că în contractul prenupțial exista un punct clar potrivit căruia proaspăta doamnă nu avea voie să folosească aplicații de social-media.

Fratele fetei a dezvăluit pentru presa locală ce s-a petrecut: „Exista un acord în contractul prenupțial între sora mea și viitorul ei soț care presupunea că ea nu va folosi aplicații de social-media, precum Snapchat, Instagram sau Twitter pentru a posta sau pentru a trimite imaginile ei. A fost inclus în contract. Din nefericire, sora mea nu și-a onorat promisiunea, și a trimis unor prietene poze de la ceremonie, iar acest lucru l-a făcut pe mire să ia decizia de a divorța".

Caz uimitor! Un adolescent din Atlanta a început să vorbească fluent limba spaniolă după ce s-a trezit din comă... Papa ştie de existenţa extratereştrilor. Cel care a făcut publică informația a murit la câteva luni. Hilary Clinton, imp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x