Antena Căutare

Cel mai gras bebeluș din lume! Are 10 luni și cântărește 26 de kilograme. Explicația medicilor e ȘOCANTĂ

Luis Manuel Gonzales suferă de sindromul Prader-Willi, o boală genetică ce provoacă un apetiti de nestăvilit şi scăderea masei musculare. La naştere, avea greutatea fratelui său de trei ani. 

Luis Manuel Gonzales suferă de sindromul Prader-Willi, o boală genetică ce provoacă un apetiti de nestăvilit şi scăderea masei musculare. La naştere, avea greutatea fratelui său de trei ani.

Isabel Pantoja, mama băiatului, a crezut că laptele ei matern este de vină pentru luarea în greutate a celui mic: "Credeam că este prea bun laptele meu".

Părinţii au fost şocaţi când au aflat că bebeluşul lor are nevoie de injecţii cu hormoni al căror cost se ridică la 555 de dolari, inconditiile în care tatăl are un salariu de 200 de dolari.

Silvia Orozco, medic în nutriţie, l-a examinat pe Luis şi a ajuns la concluzia ce viaţa acestuia este în pericol. Pe lângă boala cu care a fost dignosticat iniţial, femeia crede că de vină este şi dieta lipsită în nutrienţi a mamei, pe timpul sarcinii, care a dus la funcţionarea proastă a glandelor responsabile de metabolism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cutremur devastator! Peste 210 de morţi şi 1.700 de răniţi. Bilanțul este în creștere... A murit Liz Smith, ziarista devenită celebră după ce a scris despre despărțirea lui Donald Trup de prima sa soție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x