Antena Căutare

Cersetoria, interzisa in zonele turistice din Paris din cauza romanilor

Claude Gueant, Ministrul de Interne francez, a declarat pentru Daily Mail ca masura de interzicere a cersetoriei in zonele turistice ale Parisului „este utila mai ales pentru a scapa de micile infractiuni ale romanilor”.

Gueant ii invinovateste pe rromi pentru cea mai mare parte din infractiunile comise in orasul luminilor.

Politia din capitala franceza a primit ordin sa ii aresteze pe cersetorii agresivi si pe delicventii din zona muzeului Louvre, de pe Champs-Elysee si din celelalte zone in care se fac cumparaturi pentru Craciun.

Ministrul de Interne a mai declarat ca masura este sustinuta de presedintele Sarkozy si va contribui la scaderea ratei criminalitatii din oras.

Adversarii politici ai lui Gueant spun ca aceasta decizie este inca o dovada ca actuala conducere a tarii nu ezita sa atace saracii si in special pe cei de alta nationalitate.

Bertrand Delanoe, primarul Parisului, a declarat ca masura de interzicere a cersetoriei urmareste sa stigmatizeze anumite segmente din populatie.

Foto: hepta.ro

Ultima dorinta a unei condamnate la moarte: Manichiura si haine rosii... Ministrul italian al Justitiei si primarul Romei, amenintati cu moartea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x