Antena Căutare

China: Micuta Yue Yue, fetita calcata de doua masini si lasata sa zaca pe strada, a murit

Calcata succesiv de doua masini si abandonata pe strada, sub ochii indiferenti ai trecatorilor, micuta Yue Yue, in varsta de doi ani, a incetat vineri din viata, relateaza AFP, care noteaza ca soarta sa tragica a revoltat chinezii, din ce in ce mai convinsi de deriva spre egoism a societatii in care traiesc.



Nimeni din piata unde a avut loc accidentul nu a intervenit. Pe langa trupul ranit au trecut, unul dupa celalalt, pietoni si biciclisti. Niciunul insa nu a aruncat mai mult de o privire indiferenta spre copil si spre balta de sange din jur.

Lasata sa zaca pe caldaram, fetita a fost calcata de inca o masina. Iar din acel moment nu a mai facut nicio miscare. Culmea indiferentei si a nepasarii, tot nu a intervenit nimeni, pana cand, in sfarsit, o femeie a incercat sa o ridice. A vazut ca fetita este inerta si a mutat-o printre niste saci cu marfa. Atat. Abia atunci a aparut mama copilului, care a luat fetita in brate si a plecat in graba.

"Micuta Yue Yue a murit la ora 00,32"


Soarta lui Wang Yue (adevarata sa identitate, Yue Yue este un diminutiv) a starnit reactii de indignare in China si in intreaga lume. Atat presa de stat, cat si puternicele retele sociale din China, au dezbatut pe larg subiectul.

Regina a frumusetii, fortata sa faca sex in schimbul titlului de "Miss"... Japonia, lovita iarasi de cutremure: 6,2 grade in insula Hokkaido...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x