Antena Căutare

Prima apriție publică a Regelui Charles după diagnosticul de cancer. S-a rugat la o biserică. Cum arată | Foto

Regele Charles a fost văzut public la biserica pentru prima dată după ce Palatul Buckingham a anunțat că a fost diagnosticul cu cancer. Cum arată.

imagine cu regele charles in timp ce se plimba prin gradina dupa ce a fost diagnosticat cu cancer Galerie
Prima apriție publică a Regelui Charles după diagnosticul de cancer. | Gettyimages.com

Regele a salutat membrii publicului în timp ce se plimba în fața bisericii St Mary Magdalene împreună cu soția sa, Regina Camilla. Apariția lui vine după ce sâmbătă Regele le-a mulțumit oamenilor pentru „sprijinul și urările de bine” de la aflarea veștii.

Citește și: Ce se va întâmpla dacă Regele Charles nu va mai putea să își exercite atribuțiile, după diagnosticul dur. Cine l-ar putea înlocui

Regele a renunțat la toate îndatoririle publice pe timpul tratamentului. În prima sa apariție publică arată foarte bine

Aproximativ 100 de binevoitori s-au adunat duminică în timp ce Regele a intrat în biserica din Sandringham, unde locuiește în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulțimea s-a adunat în jurul porților domeniului privat din Norfolk, dar nu a avut voie să intre în incinta sau în zona bisericii.

Regele a renunțat la toate îndatoririle publice în timp ce se tratează pentru cancer, iar membrii familiei regale de rang înalt - inclusiv regina Camilla și prințul de Wales - i-au preluat îndatoririle pentru anumite evenimente.

Primul mesaj al Regelui Charles al III-lea despre diagnosticul dur

Cancerul regelui a fost depistat în ianuarie, în timp ce acesta urma un tratament la Londra pentru o prostată mărită. Deși tipul de cancer nu a fost dezvăluit, Palatul a confirmat că nu este vorba de cancer de prostată.

„Aş dori să îmi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. După cum ştiu toţi cei afectaţi de un cancer, gânduri binevoitoare ca acestea oferă cel mai mare confort şi cea mai mare încurajare.

Este, de asemenea, încurajator să aflu cum împărtăşirea diagnosticului meu a contribuit la creşterea gradului de conştientizare şi la punerea în evidenţă a activităţii tuturor organizaţiilor care sprijină pacienţii cu cancer şi familiile acestora, în Marea Britanie şi în restul lumii.

Admiraţia mea din totdeauna pentru grija şi dăruirea lor neobosite este cu atât mai mare cu cât o experimentez personal”, a transmis Charles al III-lea.

Înainte de mesajul său de sâmbătă, regina a vorbit joi la un eveniment la Catedrala din Salisbury și a descris sprijinul ca fiind "foarte încurajator".

Prințul William și-a exprimat, de asemenea, recunoștința pentru mesajele de susținere pentru tatăl său și pentru soția sa, Prințesa de Wales, în timp ce se recuperează după o operație abdominală.

Citește și: Primele imagini cu Prințul Harry după ce l-a vizitat pe Regele Charles. A petrecut doar 45 de minute cu părintele bolnav de cancer

Luni, Palatul Buckingham a anunţat că regele a fost diagnosticat cu o formă de cancer

Luni, Palatul Buckingham a anunţat că regele a fost diagnosticat cu o formă de cancer în timp ce era supus unei proceduri pentru mărire de prostată.

La fel ca în anunţul iniţial, în noua sa declaraţie, regele nu a dezvăluit alte detalii despre ce fel de cancer este vorba, tipul de tratament la care este supus sau în ce stadiu se află cancerul.

El şi-a început luni tratamentul la Londra, iar marţi s-a întors la Sandringham împreună cu regina. Nu este clar când ar putea reveni la Londra sau dacă va trebui să se întoarcă în capitală pentru tratament.

Palatul şi monarhul au sperat că, prin faptul că au fost deschişi cu privire la cancerul său, ar putea opri orice zvonuri sau speculaţii potenţiale şi îi vor permite regelui să aibă un anumit nivel de intimitate în timp ce se află sub tratament. Declaraţia de sâmbătă face parte din această strategie, pentru a arăta că monarhul rămâne pozitiv.

Citește și: Istoricul medical al Regelui Charles. Ce probleme de sănătate a avut de-a lungul timpului

Politistul prins că făcea amor în mașina de serviciu a ajuns pe mâna colegilor. Ce decizie a fost luată după abaterea gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x