Antena Căutare

Cod roșu la Casa Albă. Donald Trump , evacuat ca-n filme. Un incident armat a pus viața în pericol a zeci de oameni

O scenă parcă desprinsă din filmele de acţiune a avut loc aseară la Casa Albă. Donald Trump a fost evacuat de urgenţă în timpul unei conferinţe de presă de Secret Service şi escortat sub pază până în Biroul Oval.

Planul de evacuare s-a derulat sub ochii jurnaliştilor nedumeriţi, după ce în apropierea Casei Albe a avut loc un incident armat.

Donald Trump le vorbea jurnaliștilor despre epidemia de coronavirus. Preşedintele a înterupt brusc conferinţa şi a fost dus în siguranţă de garzile de corp în altă încăpere.

Toţi cei aflaţi în sală au fost evacuaţi. Schimbul de focuri de armă a avut loc între un suspect înarmat şi serviciile secrete. Incidentul s-a petrecut chiar în apropierea încăperii în care se afla Donald Trump. Abia după ce zona a fost sigură, preşedintele şi-a reluat conferinţa de presă şi le-a explicat jurnaliştilor ce s-a întâmplat.

Reușită uriașă în Rusia, în lupta cu pandemia. Anunțul a fost făcut de Putin: „Vaccinul este gata. Fiica mea l-a făcut d... Primul vaccin anti-COVID ar putea fi mai periculos decât virusul. Experții americani, în alertă: „Dacă am vrea să facem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x