Antena Căutare

Comandantul-sef al Fortelor aeriene ruse, demis de Medvedev

Dmitri Medvedev l-a demis pe general-colonel Aleksandr Zelin din functia de comandant-sef al Fortelor aeriene ruse si l-a destituit din serviciul militar.


Zelin, in varsta de 59 de ani, a ocupat postul de comandant-sef al Fortelor aeriene ruse timp de aproape cinci ani, scrie agentia Ria Novosti. In felul acesta, el a fost eliberat din serviciul militar inainte de implinirea varstei prevazute - de 60 de ani - pentru sefii din armata cu titlul de general-colonel.
Prin acelasi decret prezidential, Medvedev l-a desemnat comandant al fortelor terestre pe general-colonelul Vladimir Cirkin, care a condus anterior trupele din districtul militar central al Rusiei.
In acelasi timp, general-colonelul Aleksandr Postnikov-Streltov a fost numit adjunct al sefului Statului Major al armatei ruse.

Foto: EPA/Intact Images

Luare de ostatici in centrul Londrei. Politia exclude un posibil act terorist... Lege egipteana: Barbatii vor putea face sex cu sotia moarta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x