Antena Căutare

Complex turistic de 33 milioane de euro, omagiu pentru Hugo Chavez

In memoria fostului presedinte venezuelean, Hugo Chavez, urmeaza sa fie construit un complex imens, ce are o suprafata de 630 de hectare, fiind situat la vest de Caracas. O parte din bani a fost alocata chiar de Hugo Chavez, in timpul vietii, iar o parte de succesorul sau, Nicolas Maduro

Inainte de a muri, fostul presedinte venezuelean a acordat mai mult de 11 milioane de euro pentru a plati lucrarile preliminare pentru constructia centrului, in timp ce succesorul acestuia, Nicolas Maduro a aprobat suma de 22 de milioane de euro pentru continuarea constructiei.

Complexul turistic va avea un caracter metropolitan, deoarece guvernul isi propune sa multiplice spatiile verzi din oras. Proiectul prevede constructia a doua stadioane, unul de base-ball, ce va avea o capacitate de 35.000 de persoane si altul de fotbal, cu o capacitate de 55.000 de persoane, o gradina de 40 de hectare, o sala de gimnastica, sediul Simfoniei pentru copii, dar si al Universitatii Bolivariane.

Arhitectii si urbanistii venezueleni au indoieli privind faptul ca aceasta suma ar fi suficienta pentru finalizarea constructiei impunatoare, scrie presa locala. De asemenea, jurnalistii care au vizitat locul au constatat ca lucrarile nu au inceput inca, ei gasind doar cateva indicatoare si pancarde cu numele lui Chavez.

Sexy-consiliera Papei Francisc aduce numai necazuri... Secretarul american de Stat, John Kerry, sustine ca "armele chimice au fost folosite in Siria"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x