Antena Căutare

Comunistii din Rep. Moldova: Presedintele Nicolae Timofti, ales prin frauda

Mai multi deputati comunisti, care au participat la sedinta Parlamentului de la Chisinau in urma careia Nicolae Timofti a fost ales noul presedinte al Republicii Modova, afirma ca votul a fost fraudat si ca totul a fost o farsa.

"Au fost schimbate urnele de vot, in loc de doua cabine a fost una singura, iar deputatii vegheau ca un deputat sa nu stea mai mult de cateva secunde in cabina de vot (...) Este o farsa, nu a vut loc nicio votare. Nu s-a respectat secretul votului. Asa cum Lupu a promis ca are un secret prin care se va vedea cum deputatii voteaza, azi s-a demonstrat care este secretul. Este o rusine ca asa a fost ales seful statului", a declarat parlamentarul PCRM Sergiu Sirbu, informeaza Mediafax.

Iar alt deputat a spus ca "nici intr-un stat nu veti gasi asa o procedura. Toti deputatiii Aliantei pentru Integrare Europeana care au trecut prin cabina de vot a rusinii au fost intimidati (...) Fiecare deputat a inchis buletinul de vot intr-o anumita modalitate".

Foto: Intactimages

VIDEO! Germanii transforma buncarele naziste in locuinte si le scot la vanzare... UPDATE! Un elicopter s-a prabusit peste o casa in Afganistan. 12 soldati turci si 4 civili afgani si-au pierdut viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x