Antena Căutare

Copil, la un pas de catastrofă! Un leu l-a atacat la grădina zoologică - VIDEO

Un leu de la o grădină zoologică din Japonia a fost filmat în timp ce încerca să atace un băiețel. În momemntul în care a încercat să îl sfâșie, animalul s-a izbit puternic de zidul protector din siclă, scrie independent.co.uk.

Un leu de la o grădină zoologică din Japonia a fost filmat în timp ce încerca să atace un băiețel. În momemntul în care a încercat să îl sfâșie, animalul s-a izbit puternic de zidul protector din siclă, scrie independent.co.uk.

Incidentul a fost surprins de un vizitator, în estul orasului Tokyo. Fiind întors cu spatele, copilul nu a observat intenția animalului de 185 de kg, până ce acesta a încercat să îl atace.

Geamul din sticlă a fost introdus în luna aprilie, pentru a le oferi vizitatorilor o vedere mult mai bună. Susținătorii drepturilor animalelor consideră că această întâmplare demonstrează de ce ținerea în captivitate a animalelor sălbatice este un act de cruzime dar și unul periculos.

"Leii sunt prin natura lor sălbatică niște prădători, iar copilul din acest material video devine automat o pradă, mai ales când îi întoarce spatele", a declarat Adam M.Roberts, expert în ceea ce privește viața leilor.

Acesta a mai explicat că, prin instalarea geamului protectiv din sticlă, leul se simte frustrat, fiind nevoit să își limiteze instictele firești. Însă, în lipsa lui, ar fi putut avea loc o catastrofă.

Angajații de la zoo au insistat, totuși, că leul a vrut doar să se joace cu cel mic și mereu reacționaează așa când vede copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pânza pătată cu sângele papei Ioan Paul al II-lea a fost furată din catedrala din Koln... Campanie împotriva lui Donald Trump, în SUA. Cine merge la vot primește poze nud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x