Antena Căutare

Coronavirusul a ajuns și în Spania! Italian plecat în vacanță în Tenerife, depistat pozitiv cu Covid-19

Primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus a fost depistat în Spania. Un italian aflat în vacanță în Tenerife de dinainte de a izbucni epidemia în nordul Italiei a fost testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Bărbatul, originar din regiunea Lombardia, a fost izolat.

Coronavirusul a ajuns și în Spania! Italian plecat în vacanță în Tenerife, depistat pozitiv cu Covid-19
Primul caz de coronavirus în Spania | Profimedia

Potrivit Mediafax, peste o mie de turiști din hotelul la care era cazat italianul au fost izolați și urmează să fie verificați și testați pentru Covid-19.

Citește și: Cum te infectezi cu coronavirus, de fapt! Semne, simptome și măsuri de prevenție

Medicul depistat în Tenerife venise din Regiunea Lombardia a Italiei

Medicul a plecat în vacanță în Spania, unde au fost înregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus din Italia, a început să se simtă rău și s-a prezentat la un spital din Tenerife, unde a fost izolat imediat.

Citește și: CORONAVIRUS ROMÂNIA: 17 oameni în carantină, 1.000 izolați la domiciliu!

Președintele Insulelor Canare, Ángel Víctor Torres, a confirmat această informație. A scris pe Twitter că medicul va fi supus unor analize la Centrul Național de Microbiologie al Institutului de Sănătate Carlos III din Madrid.

Notă de plată exorbitantă.Testul pentru coronavirus a devenit un lux. Un tânăr din America a plătit o sumă enormă pentru... Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a murit la vârsta de 91 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x