Antena Căutare

Cutremur cu magnitudinea 5,3 pe scara Richter in sudul Italiei

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 pe scara Richter s-a produs, in noaptea de joi spre vineri, in sudul Italiei. In zona epicentrului, localnicii cuprinsi de panica si-au parasit casele, iar un spital a fost evacuat, ca masura de precautie.

Cutremurul a avut loc in Mormanno, in regiunea Cosenza din sudul Italiei, provocand daune, iar un spital a trebuit sa fie evacuat. Prima victima - un barbat de 84 de ani, care a murit din cauza unui atac de cord. In plus, locuitorii din regiune au iesit pe strazi de teama unor alunecari de teren.

Potrivit Institutului American de Geofizica, cutremurul a fost inregistrat la granita dintre regiunile Calabria si Basilicata si a avut o magnitudine de 5,3, epicentrul sau fiind situat la 6 km sud-est de Mormanno si 14 km vest de Castrovillari, in regiunea Cosenza.

Cutremurul, care a fost urmat de mai multe replici de magnitudine redusa, s-a produs intr-o zona unde s-au inregistrat, in ultimii ani, peste 2000 de seisme minore.

Romanca din Bruxelles, victima unei grave erori medicale: I-au facut un chiuretaj, desi se internase pentru o problema l... Un politist canibal din New York planuia sa gateasca femei si sa le manance!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x