Antena Căutare

Diane Kruger si primarul Parisului au aprins luminile de Craciun pe Champs Elysees

Parisul si-a imbracat haine de sarbatoare, cu mai mult de o luna inainte de Craciun. Luminile festive au fost aprinse pe Champs Elysées, in speranta ca-i vor ajuta pe oameni sa uite de criza si sa spere intr-un an mai bun.

Capitala franceza este supranumita, intre altele, Orasul Luminilor. Denumirea este si mai potrivita incepand de ieri, cand pe Champs Elysées au fost aprinse, cu mare fast, luminile de sarbatoare. Dupa ce, in anii trecuti, ceremonia a fost condusa de vedete ale filmului francez, onoarea i-a revenit, acum, actritei germane Diane Kruger.

Insotita de primarul Parisului, Bertrand Delanoé, a deschis spectacolul luminos fara sa atinga vreun buton, doar prin miscarea mainilor peste un pupitru dotat cu tehnologie de ultima ora.

Cel mai cunoscut bulevard al Parisului, renumit pentru magazinele si cafenelele sale elegante, este, acum, in fiecare seara, scena unui vesel joc de lumini colorate. Cei 200 de arbori de pe Champs Elysées sunt impodobiti cu LED-uri si cercuri luminoase, a caror culoare variaza in ritmul unei muzici a viitorului.

Luminile festive vor inveseli noptile pariziene pana la 10 ianuarie, spre bucuria tuturor celor care-si vor petrece sarbatorile in marele oras francez.

Ecosistemul Dunarii, in pericol dupa scufundarea unei nave care transporta carburant... Barack Obama a salvat doi curcani, conform traditiei de Ziua Recunostintei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x