Antena Căutare

Două surori de trei ani au murit ținându-se de mână! Mama, de partea cealaltă a ușii, a văzut totul

Două fetițe de doar trei ani au murit ținându-se de mâini, totul în timp ce mama lor a ascultat ultimele țipete de durere ale copilelor, aflate de partea celalată a ușii!

Două surori de trei ani au murit ținându-se de mână! Mama, de partea cealaltă a ușii, a văzut totul Galerie
Două surori în vârstă de trie ani au murit ținându-se de mâna

Caz cutremurător în Noua Galezie de Sud (Australia), după ce Aisha și Leilani Ford de doar trei ani au murit din cauza unui incendiu. Anchetatorii au scos la iveală faptul că cele două fetițe au sfârșit ținunându-se de mână și strigând după ajutor. Mama lor în vârstă de 29 de ani, pe nume Tanyka Ford, a asistat neputincioasă la incident.

DOUĂ GEMENE AU MURIT ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ, ÎN TIMP CE FLĂCĂRILE AU CUPRINS CASA

Fetițele se jucau atunci când mama a observat cum una dintre ele ține în mâini o pernă în flăcări. Femeia n-a mai stat pe gânduri și a dus obiectul în grădina casei, ca să stingă focul. Dar adevărata tragedie abia acum avea să lovească!

citește și: Un tată a făcut 2250 de kilometri pe bicicletă doar ca să audă inima fiicei sale, pentru ultima oară!

Copilele au închis ușa casei, lăsând-o pe mama afară. Focul însă a cuprins rapid casa și, în mai puțin de patru minute, flăcările au ajuns la patru metri înălțime.

Două surori de trei ani au murit ținându-se de mână! Mama, de partea cealaltă a ușii, a văzut totul

Două surori în vârstă de trie ani au murit ținându-se de mâna

Cazul gemenelor a devenit cunoscut în toată lumea

Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a interveni. Mama și fiul său de cinci ani au privit cu neputință cum gemenele familiei sunt prinse înăuntrul casei ce arde puternic.

citește și: Nicholas a murit în 1994, dar inima lui s-a oprit din bătut 23 de ani mai târziu! Și sufletul copilului de șapte ani s-a împărțit la șapte!

Când salvatorii au ajuns înăuntru, fetițele erau deja moarte din cauza fumului dens și paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva. Au murit ținându-se de mână și sperând, probabil, că cineva va veni să le salveze…

Povestea cutremurătoare a ajuns în presa internațională. Poliția urmează acum să facă o anchetă în acest caz.

Gata cu minciunile „sursei credibile”! Experții de la OMS, somați să dezvăluie adevărul despre pandemie: „Aveți 30 de zi... Succes major în cazul unui vaccin experimental contra Covid-19, produs în SUA: "Au fost produși primii anticorpi&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x