Antena Căutare

E Prima Doamnă, dar... S-a aflat! Motivul ULUITOR pentru care toți designerii refuză să o îmbrace pe Melania Trump!

Melania Trump este fără doar și poate cea mai controversată primă doamnă din istoria Americii. A fost un model de excepție, este înaltă, elegantă și are o siluetă de invidiat, dar toate acestea nu îi folosesc la nimic

Melania Trump este fără doar și poate cea mai controversată primă doamnă din istoria Americii. A fost un model de excepție, este înaltă, elegantă și are o siluetă de invidiat, dar toate acestea nu îi folosesc la nimic.

Greu de crezut, dar chiar dacă acum a devenit cea mai importantă doamnă a lumii, numeroși designeri celebri refuză categoric o colaborare cu soția lui Donald Trump.

"Nu am niciun interes să o îmbrac pe Melania Trump. Personal, mai degrabă aș investi energia mea în a-i ajuta pe cei care vor fi răniți de Donald Trump și de susținătorii acestuia."

"Nimeni nu ar trebui să o îmbrace și dacă va cumpăra hainele unui designer, ar trebui să spună oamenilor că nu susțin asta."

Sunt vorbele unor designeri celebri. Motivul?

Se pare că Melania Trump nu este prea iubită în Statele Unite. Numere grele din lumea modei, precum Tommy Hifiger, Carolina Herrera, Marc Jacobs, Kenzo, Humberto Leon, și lista poate continua, au respins ideea de a o îmbrăca. Iar unul dintre cei mai vocali creatori este Tom Ford. Deși în trecut el s-a ocupat de imaginea lui Michelle Obama, acum celebrul designer susține că soția lui Trump nu se potrivește cu imaginea brandului său.

Șocant. Fotografii scandaloase trimise de o profesoară elevului său de 15 ani!... Luare de ostatici în Franța! Un atacator înarmat a intrat într-o agenție de turism din Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x