Antena Căutare

Educatie sau teroare? Pedepsele umilitoare pe care o invatatoare din China le aplica elevilor sai

O invatatoare din China, care nu are decat 20 de ani, a gasit cateva metode crude pentru a-si pedepsi elevii: le pune galeti in cap, banda adeziva la gura si, mai rau, ii ridica tragandu-i de urechi. Culmea, tanara vede asta cu amuzament, lucru evidentiat si de fotografiile pe care chiar ea le-a facut.

De departe cea mai socanta imagine este cea in care invatatoarea ridica un elev tinandu-l doar de urechi. Ea pare chiar amuzata de aceasta pedeapsa, in ciuda faptului ca baiatul incepe sa tipe de durere. Printre pedepsele aplicate se mai numara si pozitii dureroase si umilitoare, galeti in cap si banda adeziva la gura.

Printre cele 700 de fotografii disponibile, se numara si una care ilustreaza dulapul plin de bauturi alcoolice apartinand invatatoarei. Insa tanara chiar pare mandra de stilul ei de a preda, atat de mult incat a trimis cateva fotografii prietenilor ei, potrivit Daily Mail.

Yan Yanhong, caci acesta este numele ei, are insa o scuza pentru modul in care s-a comportat cu sarmanul elev tras de urechi: "Suntem prieteni foarte buni si nu vroiam decat sa ne amuzam. Nu l-am tinut decat cateva secunde pentru o fotografie si apoi l-am lasat jos". Conducerea scolii respective a anuntat ca invatatoarea a fost concediata imediat dupa ce fotografiile au aparut in presa.

Insa acesta nu este singurul caz de cruzime din scolile chineze care a facut inconjurul lumii. Zilele trecute, o alta invatatoare a fost filmata in timp ce si-a palmuit elevul de cel putin 120 de ori, doar pentru ca nu a raspuns corect la o intrebare.

Foto: China News

Cel putin 44 de morti si 19 raniti in Haiti, in urma uraganului Sandy... Uraganul Sandy capata proportii apocaliptice! Cel putin 375.000 de locuitori din New York au fost evacuati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x