Antena Căutare

Ei vor consuma legal și vor fi tratați în spitale cu droguri! Cannabisul va fi la voia oricui

Africa va deveni cel mai mare producător de cannabis medicinal având în vedere faptul că are o climă adecvată precum şi forţă de muncă ieftină.

Ei vor consuma legal și vor fi tratați în spitale cu droguri! Cannabisul va fi la voia oricui
Canabis este denumirea generica pentru drogul psihoactiv cunoscut ca marijuana, iarba, ''dope''.

"Africa va deveni centrul de producţie a canabinoidelor din lume", a declarat Jordan Curl, specialist în cultivare şi extracţie la compania de cercetare şi investiţii în domeniul canabisului ICAN, în faţa a peste 500 de delegaţi prezenţi la conferinţa CannaTech din Cape Town, Africa de Sud.

Se estimează ca piaţa africană a produselor medicinale şi medicamente din cannabis să ajungă la 7,1 miliarde de dolari în 2023.

Ce este Cannabisul

Cannabis este denumirea generica pentru drogul psihoactiv cunoscut ca marijuana, iarba, ''dope''. Numele stiintific al plantei canabis este canabis sativa. Potrivit unui raport al Natiunilor Unite, canabisul a fost drogul cel mai produs, traficat si consumat in 2010. In acel an, intre 119 si 224 de milioane de adulti din intreaga lume l-au consumat.

Cum functioneaza canabisul?

Principala substanta chimica psihoactiva (cu efecte asupra creierului) din canabis se numeste delta-9 tetrahydro-canabinol (THC). Aceasta substanta este cea care induce senzatia de ''high''. Produsele pe baza de canabis au diverse concentratii de THC. Continutul de THC din canabisul ilegal a crescut in mod ingrijorator in ultimii 50 de ani.

Canabisul este folosit in principal sub 3 forme: marijuana, hasis si ulei de hasis. Marijuana este produsul rezultat din uscarea florilor si a frunzelor plantei de canabis. Este produsul cel mai putin puternic si de obicei se fumeaza. Hasisul este obtinut din rasina. Este uscat, presat si fumat, consumat ca atare sau adaugat in mancare.

Un parazit extrem de periculos face ravagii! Ce zone din Europa sunt afectate... O statuie din bronz de CINCI tone a fost furată și topită de un grup de români!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x