Antena Căutare

Vieţile a 335 de oameni sunt în mare pericol! Feribotul în care se aflau a luat foc în urma unei explozii puternice. Cum vor fi salvaţi pasagerii

Autorităţile lituaniene sunt în alertă, după primirea unui mesaj S.O.S. un feribot cu 335 de oameni la bord a luat foc în Marea Baltică în urma unei explozii în camera motoarelor, informează marţi armata lituaniană, citată de Reuters.

Autorităţile lituaniene sunt în alertă, după primirea unui mesaj S.O.S. un feribot cu 335 de oameni la bord a luat foc în Marea Baltică în urma unei explozii în camera motoarelor, informează marţi armata lituaniană, citată de Reuters.

Feribotul a trimis un mesaj SOS la ora 10.45 GMT şi armata lituaniană a trimis un elicopter spre feribot şi are încă două pregătite să decoleze dacă va fi nevoie, a declarat un purtător de cuvânt al Forţelor aeriene lituaniene.

Feribotul se îndrepta spre portul lituanian Klaipeda, venind dinspre Kiel, Germania, relatează agenţia de ştiri britanică.

Vieţile a 335 de oameni sunt în mare pericol! Feribotul în care se aflau a luat foc în urma unei explozii puternice. Cum vor fi salvaţi pasagerii

Ministerul Apărării din Lituania a anunţat că "focul a fost stins" şi că patru nave militare lituaniene se îndreaptă spre feribot, unde vor ajunge până la ora 15.00 GMT.

Inconștiență maximă! Un tânăr de 25 de ani, surprins beat la volan și cu un copil în brațe! Ce explicație le-a dat poliț... Miting electoral înecat în sânge. Cel puţin 13 persoane au murit în urma unui ATAC TERORIST...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x