Antena Căutare

FBI: Anna Chapman a incercat sa-l seduca pe unul dintre membrii cabinetului Obama

Intr-un interviu recent acordat postului BBC, Frank Figliuzzi, asistentul directorului pe contraspionaj, a relatat motivul pentru care a fost arestata tanara rusoaica roscat Anna Chapman, implicata in scandalul de spionaj iscat intre Moscova si Washington.

Potrivit lui Figliuzzi, rusoiaca ar fi incercat sa-l seduca pe unul dintre membrii cabinetului presedintelui american Barack Obama.

"Situatia a devenit ingrijoratoare cand ea a inceput sa se apropie tot mai mult de functionarii de rang inalt. Asta a fost suficient pentru ca FBI sa treaca la actiune", a declarat Frank Figliuzzi.

Temerile ca o aventura cu rusoaica va compromite un politician important au si servit drept pretext pentru o ancheta serioasa si, mai apoi, au declansat valul arestarilor. Zece spionii rusi au fost deportati in iunie 2010.

foto: telegraph.co.uk

VIDEO! Norvegia: Un sofer a reusit sa sara din camion, inainte sa cada in prapastie... Rusia: 12 oameni au murit in urma unui incendiu izbucnit intr-o piata din Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x