Antena Căutare

Francesca Pascale, mesaj emotionant pentru Berlusconi: "Promit sa te iubesc in fiecare zi a vietii mele"

Francesca Pascale si Silvio Berluconi par sa traiasca o poveste de dragoste ca-n filme. Tanara, in varsta de 28 de ani, nu inceteaza sa-i dovedeasca iubirea neconditionata partenerului ei, in ciuda problemelor cu justitia ale fostului premier italian

Berlusconi nu este strain de mijloacele de comunicare moderne, dovada fiind faptul ca logodnica acestuia ii face declaratii siropoase folosind aplicatia WhatsApp. "La bine si la rau, sanatos sau bolnav, bogat sau sarac, promit sa te iubesc si sa te respect in fiecare zi a vietii mele”, este mesajul pe care l-ar fi scris Francesca Pascale, potrivit unei postari pe o retea de socializare a scriitoarei Selvaggia Lucarelli.

De asemenea, aceasta sustine ca postarea ar fi fost insotita si de emoticoane, precum inimioare si stelute.

In luna august, Silvio Berlusconi a fost condamnat la un an de inchisoare, dupa ce Curtea Suprema din Italia l-a gasit vinovat de frauda fiscala. In plus, fostul premier nu are voie sa ocupe functii publice. Senatul urmeaza sa decida daca Berlusconi ar trebui sa fie exclus din parlament, desi, cel mai probabil, isi va executa pedeapsa sub forma arestului la domiciliu.

El si-a anuntat logodna cu Francesca Pascale in decembrie, marturisind atunci ca aceasta relatie i-a adus "bucurie continua", in ciuda diferentei de varsta de aproape jumatate de secol care este usor "excesiva".

Foto: Facebook

Romania intrece SUA si Danemarca, in topul celor mai bune sisteme de sanatate... VIDEO! Ai ajunge la Arad intr-o ORA! Japonia testeaza cel mai RAPID tren din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x