Antena Căutare

Iarna paralizeaza Europa: 8 morti in Polonia, traficul aerian dat peste cap in Marea Britanie

Opt oameni au murit in Polonia din cauza gerului, iar in Marea Britanie traficul aerian a fost dat peste cap. Trenurile Eurostar, care leaga Londra, Parisul si Bruxellesul, circula la cote de avarie.


Marea Britanie este sub nameti de cateva zile. Zapada a dat peste cap traficul rutier si pe cel feroviar.

Nici cursele aeriene nu au scapat neafectate. Aeroportul Gatwick, unul dintre cele mai aglomerate din lume, a fost inchis temporar. Alte sute de zboruri au fost anulate in Anglia si Scotia.

Zapada abundenta a ajuns si in sudul Frantei, o zona unde ninsorile sunt neobisnuite pentru aceasta perioada a anului. Trenurile Eurostar, care leaga Londra, Parisul si Bruxellesul, au fost si ele blocate de nameti.

In Germania, gerul a tranformat soselele in adevarate patinoare. Peste 2.000 de accidente au avut loc intr-o singura zi. Probleme similare se mai intalnesc in Austria, Elvetia si Cehia.

Proteste in Ungaria de Ziua Nationala a Romaniei... Declaratiile unui fost comisar UE, pe Wikileaks: Romania este un "stat salbatic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x