Antena Căutare

Imagini ŞOCANTE! Cum arată cel care şi-a injectat în faţă ulei de bebeluş

Se numeşte Hugo Hernandez Garcia, este din Mexic şi a trăit în ultimii 17 ani cu chipul desfigurat! Motivul? A apelat la un "truc"ieftin pentru a arăta mai bine

Se numeşte Hugo Hernandez Garcia, este din Mexic şi a trăit în ultimii 17 ani cu chipul desfigurat! Motivul? A apelat la un "truc"ieftin pentru a arăta mai bine.

Din dorinţa de a arăta tot mai mult ca o femeie, Hugo a început să-şi facă singur, din 1997 proceduri estetice care au condus la un dezastru. Acesta a utilizat produse pe care toată lumea le are acasă. În timpul unei astfel de proceduri, şi-a injectat ulei de bebeluş, crezând că are acelaşi efect ca şi colagenul.

După câteva zile, chipul i s-a înroşit şi au început să-i apară tot felul de umflaturi. A fost la mulţi medici, dar nimeni nu a reuşit să facă nimic pentru el. Astfel, acesta s-a împăcat cu ideea că va arăta aşa pentru tot restul vieţii.

În afara problemelor estetice, intervenţiile pe care le-a făcut i-au creat şi probleme mari de sănătate: este dependent de 15 feluri de pastile, pe care trebuie să le ia zilnic, trebuie să consume foarte multă apă şi să urmeze o dietă foarte strictă.

VEZI PE OBSERVATOR.TV IMAGINEA ŞOCANTĂ

Aşa cevaaa…Rar vezi! S-a dus la inundaţii să impresioneze alegătorii, dar a fost demis. De frica apelor, a fost cărat în... Caz ŞOCANT! La doar doi ani, un băieţel este alcoolic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x