Antena Căutare

Imaginile durerii! Nu doar românii cred că bătaia este ruptă din rai. O tânără din Australia și-a snopit bebelușul de opt luni în bătaie

Nu doar românii cred că bătaia este ruptă din rai. O tânără de 26 de an din Australia și-a bătut cu sălbăticie bebelușul de opt luni. Micuța Evie a fost altoită cu o lngură peste față și peste corp, iar mama i-a spus soțului ei că fetița a căzut din pătuț.

Nu doar românii cred că bătaia este ruptă din rai. O tânără de 26 de ani din Australia și-a bătut cu sălbăticie bebelușul de opt luni. Micuța Evie a fost altoită cu o lngură peste față și peste corp, iar mama i-a spus soțului ei că fetița a căzut din pătuț.

La spital, medicii au infirmat ipoteza, fiind șocați de gravitatea leziunilor. Lorien Norman și-a recunoscut în cele din urmă vina și deși pedeapsa în acest caz era de circa 13 ani, tânăra a scăpat cu ore în serviciul comunități și amendă, având în vedere că are doi copilași.

De ce își bat părinții copiii?

Nici în țara noastră astfel de cazuri nu sunt izolate, din păcate. Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului și Adopție (A.N.P.C.A.) dar și mai mulți psihologi susțin, într-un studiu, că 9 din 10 părinţi îşi bat copiii în România. Este realitatea crudă dezvăluită de un studiu realizat la nivel naţional. Peste jumătate dintre adulţi consideră că violenţa este ceva normal, care îi ajută pe cei mici să se dezvolte.″Adevarul este la polul opus″, spun psihologii, care consideră că pedeapsa fizică doar îi transformă în viitori agresori.

Ce îi face pe părinţi să fie agresivi? Jumătate dintre ei cred că bătaia îi ajută pe copii şi îi face să rezolve probleme puctuale. Alţii spun că cei mici nu sunt ascultători, nu depun eforturi sau că nu îşi înţeleg părinţii atunci când aceştia vin obosiţi de la serviciu.

Ceilalţi părinţi au declarat că îi bat pe cei mici din convingeri religioase sau pur şi simplu fără motiv. Aproape jumătate dintre copiii loviţi nu au împlinit nici măcar 5 ani.

Apocalipsa a venit! Imaginile înfricoșătoare surprinse noaptea trecută: „Doar Dumnezeu poate opri nenorocirea”... Nici vânătorilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut! Este cel mai mare şarpe găsit: are peste 17 metri lungime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x