Antena Căutare

Trei ani de poveste! Lucruri inedite despre nunta secolului

Pe 29 aprilie 2011, William şi Kate şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc la catedrala Westminster din Londra.

Pe 29 aprilie 2011, William şi Kate şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc la catedrala Westminster din Londra.

În total, evenimentul a adunat în capitala Marii Britanii peste un milion de oameni din toate colţurile lumii. Nunta de basm la care au fost prezenţi prinţi şi prinţese, regi şi regine a fost urmărită la televizor de un sfert din mapamond.

Totul a fost planificat la minut, iar programul a fost respectat fără abatere. Întregul eveniment a fost fără cusur, doar verigheta pe care William i-a oferit-o lui Kate a intrat cam greu pe inelarul miresei.

După ceremonie, aceasta şi-a lăsat buchetul de nuntă la Mormântul Soldatului Necunoscut de la Westminster Abbey, continuând astfel o tradiţie începută de către Regina Elisabeta şi de către alte mirese regale, inclusiv de mama Prinţul William, Diana, Prinţesă de Ţara Galilor.

Mai multe detalii interesante aici!

TRAGEDIE! A murit în timp ce posta pe FACEBOOK. Ce a scris este ŞOCANT!... O româncă din Italia şi-a abandonat bebeluşul în maşină, pentru a se distra într-un bar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x