Antena Căutare

Încă un ATAC TERORIST? Un bărbat a pornit un atac cu o armă de foc în fața unui restaurant din Toronto, cel puțin 14 persoane au fost rănite

Cel puţin 14 persoane au fost rănite într-un atac armat ce a avut loc duminică seară la Toronto, în fața unui restaurant.

Cel puţin 14 persoane au fost rănite într-un atac armat ce a avut loc duminică seară la Toronto, în fața unui restaurant.

Mark Saunders, șeful poliției din Toronto, a declarat că un bărbat care deținea o armă de foc a împușcat 14 oameni, a omorât o tânără femeie și a lăsat o fetiță de opt-nouă ani într-o condiție critică.

Un martor care se afla aproape de locul atacului, a declarat celor de la CTV că a auzit în jur de 20 de împușcături și sunetul armei care era încărcată în repetate rânduri.

John Tory, primarul orașului Toronto, a declarat într-o conferință de presă că “oamenii nu ar trebui să sară la nicio concluzie în privința atacului deoarece nici poliția nu cunoaște motivele pentru care bărbatul a deschis focul, nu au certitudinea că a fost un atac terorist.”

Atacatorul a murit într-un schimb de focuri cu echipajele poliției.

Sursa: www.news.com.a

Trenul plin cu violatori și criminali circulă liniștit: „Cine scapă de aici, e o eroină. Se petrec mari nenorociri”... TRAGEDIE URIAȘĂ 24 de MORȚI și 11 răniți grav! Se întâmplă chiar acum în mai multe sate din Grecia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x