Antena Căutare

Începe Al Treilea Război Mondial?! Un prezentator TV din Rusia le-a recomandat oamenilor să se aprovizioneze: ”Uitați de ciocolată, luați apă. Multă apă și...”

Un prezentator TV din Rusia a vorbit, în timp ce se afla în direct, despre începerea unui Al Treilea Război Mondial și, ba mai mult, le-a dezvăluit oamenilor ce alimente ar trebui să ia în adăposturi. 

Un prezentator TV din Rusia a vorbit, în timp ce se afla în direct, despre începerea unui Al Treilea Război Mondial și, ba mai mult, le-a dezvăluit oamenilor ce alimente ar trebui să ia în adăposturi.

După ce criza din Siria continuă să se adâncească, iar în presă se tot vorbește despre un nou război, un prezentator TV le-a recomandat oamenilor să uite de ciocolată și dulciuri și să investească în paste, sare și altele.

”Acum un an de zile când am vorbit despre Războiul Rece, nimeni nu m-a crezut. Acum izbucnirea unui conflict pare iminentă.”, a spus el în direct, în cadrul unei emisiuni difuzate la un post de televiziune rus.

”Aprovizionarea cu alimente pentru perioada petrecută în buncăre va include multe lucruri, însă printre acestea nu se vor găsi dulciurile. Orezul poate fi păstrat opt ani de zile, așa că puteți investi în el. Trebuie, de asemenea, să luați apă. Deși e greu să supraviețuiți fără lapte, zahăr sau sare, pe timp de cataclism e bine să cumpărați paste.”, a mai spus prezentatorul TV.

De asemenea, dintre lucrurile pe care trebuie să le cumpărați atunci când vă adăpostiți de război nu trebuie să lipsească iodul, pentru că este util pentru protejarea de radiații.

Omenirea se pregătește de un război uriaș! Militarii sunt pregătiți de confruntare! „Ne apropiem”... Pericol vechi de zeci de ani! O bombă din al Doilea Război Mondial a fost dezamorsată. 12.000 de oameni evacuați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x