Antena Căutare

Înspăimântător. Unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune în România a avut UN ACCIDENT GRAV de mașină: „Nu am văzut așa ceva niciodată”

Richard Hammond, unul dintre prezentatorii show-ului ”The Grand Tour”, a fost transportat cu elicopterul la un spital din oraşul elveţian St Gallen, după ce a fost rănit într-un accident de maşină care a avut loc sâmbătă, în timpul unor filmări pentru emisiune

Richard Hammond, unul dintre prezentatorii show-ului ”The Grand Tour”, a fost transportat cu elicopterul la un spital din oraşul elveţian St Gallen, după ce a fost rănit într-un accident de maşină care a avut loc sâmbătă, în timpul unor filmări pentru emisiune.

Echipa emisiunii a transmis că Richard Hammond şi-a fracturat un genunchi în accident. Prezentatorul a suferit şi alte răni, dar mai puţin grave, potrivit The Sun.

Richard Hammond participa la o cursă cu o maşină în valoare de 2 milioane de lire sterline, pentru emisiunea produsă de Amazon, şi a pierdut controlul autovehiculului. Maşina s-a răsturnat şi a izbucnit în flăcări, potrivit tabloidului american.

”Nimeni altcineva nu se mai afla în maşina implicată în accident. Cauza accidentului este necunoscută şi este cercetată”, a mai arătat comunicatul transmis de preprezentanţii emisiunii.

Jeremy Clarkson a scris pe Twitter că acesta a fost ”cel mai înspăimântător” accident pe care l-a văzut vreodată. El a precizat că în mod ”incredibil”, Richard Hammond este ”bine, în mare parte”.

În martie, Richard Hammond a suferit un accident de motocicletă în timpul unor filmări în Mozambic.

Richard Hammond şi-a pierdut cunoştinţa în acel accident, care s-a produs în momentul în care jurnalistul filma câteva scene pentru ”The Grand Tour”, show-ul produs de Amazon, un succesor al celebrei emisiuni ”Top Gear”.

Incidentul a avut loc la peste un deceniu după ce prezentatorul TV a fost pe punctul de a îşi pierde viaţa în urma unui accident de automobil, produs la viteza de 367 de kilometri pe oră, în timpul unor filmări pentru ”Top Gear”.

Un supercomputer a susținut examenul de bacalaureat la matematică. Surpriză uriașă atunci când i-a fost corectată lucrar... Donald Trump, apariție surpriză la o nuntă din New Jersey. Mirii au rămas mască la vederea președintelui american...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x