Antena Căutare

Italia închide toate școlile și universitățile din cauza coronavirusului. 79 de morți de Covid-19 în Peninsulă

Noi măsuri în Italia pentru a preveni răspândirea coronavirusului, după ce 79 de oameni au murit infectați cu Covid-19 în Peninsulă. Astfel, școlile și universitățile au fost închise, anunță presa italiană.

Italia închide toate școlile și universitățile din cauza coronavirusului. 79 de morți de Covid-19 în Peninsulă
Coronavirus în Italia | Profimedia

Potrivit la Republica, unitățile de învățământ vor rămâne închise până la jumătatea lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus. Decizia a fost luată de premierul Giuseppe Conte după o ședința avută cu miniștrii săi, la Palatul Chigi din Roma, sediul Guvernului italian.

Citește și: Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România! Este al cincilea! Primul minor român cu COVID-19!

Bilanț coronavirus în Italia

Ultimul bilanț al autorităților din Italia arată 79 de decese din cauza coronavirusului și 2.263 de persoane testate pozitiv cu Covid-19. Potrivit sursei citate, există și 160 de cazuri de vindecare în Peninsulă.

Cineastul iranian Mohammad Rasoulof, marele câştigător al Berlinalei de anul acesta, convocat să ispăşească o pedeapsă c... Erdogan pune Europei condiţii privind migranţii; un mort şi cinci răniţi în ”tiruri cu gloanţe reale” ale forţelor grece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x