Antena Căutare

VIDEO! Julian Assange s-a reprofilat. Vezi ce face ca sa obtina un loc in Senatul din Australia!

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, apare intr-un videoclip in care interpreteaza melodia “You`re The Voice”, pentru a-si promova campania in urma careia vizeaza obtinerea unui loc in camera superioara a Parlamentului australian.

Deghizat cu o peruca blonda, activistul interpreteaza piesa “You`re the Voice”, inregistrata in anul 1986, de cantaretul australian John Farnham. Clipul a fost publicat pe website-ul “Juice Rap News”.

Julian Assange se afla la Ambasada Ecuadorului in Marea Britanie, din iunie 2012, pentru a evita extradarea in Suedia, tara care il acuza de comiterea unor presupuse agresiuni sexuale. Dupa ce s-a refugiat in Regatul Unit, fondatorul WikiLeaks, in varsta de 42 de ani, a initiat campania de promovare pentru alegerile din Senatul australian, din partea Partidului Wikileaks. Alegerile vor avea loc pe 7 septembrie.

Samantha Cross, purtatorul de cuvant al partidului, a declarat ca Assange “isi doreste sa revina in Australia pentru a-si ocupa postul”. Insa, in cazul in care fondatorul WikiLeaks va fi ales, dar nu isi va putea exercita functia de senator, scriitoarea australiana Leslie Cannold il va inlocui.

Formatiunea politica a prezentat alti sase candidati pentru Senat, printre care academicieni sau jurnalisti.

Tara arde, dar nu si pe contul de Instagram al presedintelui sirian, Bashar al-Assad ... Primele imagini de la locul presupusului atac cu arme chimice din Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x