Antena Căutare

Un designer celebru, găsit mort în propriul apartament! Kate Spade avea doar 55 de ani și s-ar fi sinucis

Lumea internațională a modei este în stare de șoc, după ce un designer celebru, în vârstă de 55 de ani, s-ar fi sinucis.

Lumea internațională a modei este în stare de șoc, după ce un designer celebru, în vârstă de 55 de ani, s-ar fi sinucis.

Kate Spade, cunoscută pentru brandul Kate Spade New York, a fost găsită moartă în apartamentul ei din New York, iar presa internațională scrie că s-ar fi sinucis, anunță BBC.

Kate Spade, pe numele ei real Katherine Noel Brosnahan, este creatorea brand-ului Kate Spade New York. În anul 2016, ea și-a vândut ultimele acțiuni pe care le avea în cadrul companiei. În același an, împreună cu mai mulți parteneri, a lansat un nou brand, intitulat Frances Valentine.

Kate Spade, cunoscută pentru colecția de genți pe care a lansat-o, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide, ce a fost găsit de menajera ei.

Ea era căsătorită și avea o fiică în vârstă de doar 13 ani, pe nume Frances.

Kate și soțul ei au devenit cunoscuți în lumea modei după 1993, după ce și-au lansat o colecție de poșete. Ulterior, ei s-au extins și au lansat și colecții de haine și alte accesorii. De asemenea, ei și-au deschis și un magazin, iar mai apoi compania s-a extins vertiginos.

Amănunte cutremurătoare apărute în presa maghiară despre accidentul din Ungaria: „Se vede cum șoferul român...”... ULTIMĂ ORĂ! Un incendiu a izbucnit la Cernobîl! Anunțul făcut de autorități privind nivelul de radiații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x