Antena Căutare

La Moscova s-a deschis o "fabrica" de desene animate!

Moscova are incepand de ieri o noua atractie turistica. Este vorba de o "fabrica" de desene animate, unde visele devin realitate. Cu ajutorul artistilor din fabrica, atat cei mici, cat si cei mari pot invata cum sa dea viata obiectelor neinsufletite, chiar daca nu au talent la desen.

Anul acesta se implinesc o suta de ani de la aparitia primei animatii rusesti. Cu aceasta ocazie cativa artisti rusi au deschis, in Moscova, o fabrica, unde copiii si adultii deopotriva pot vedea cum prind viata personajele din desene. In plus, vizitatorii pot realiza propriile animatii si pot invata de la artisti cum sa insufleteasca obiectele.

“Sunt foarte importante pentru familie, fiindca animatia ii apropie pe copii si parinti. Acestea sunt desene de familie, asadar este foarte important sa le urmarim impreuna”, spune Anna Romanova, artist.

In Fabrica de desene moscovitii au vazut ca nu trebuie neaparat sa aiba talent pentru a realiza desene animate. Fie ca au folosit doar foarfeca si hartia, sau programe software, toti si-au vazut ideile prinzand viata cu ajutorul artistilor din fabrica.

Sondaj: Barack Obama si Mitt Romney sunt la egalitate, cu doar doua zile inainte de alegeri... Romanii, sclavi pe un santier din Frankfurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x