Antena Căutare

Mărturia cutremurătoare a unei românce prinsă în atentatul londonez: „Era foarte mult sânge pe stradă, peste tot, până şi la noi în magazin”

O româncă nu îşi poate reveni din şoc după ce a fost martoră la scenele groazei de la Londra. Roxana are 26 de ani şi în momentul atacului, se afla foarte aproape de locul în care duba a intrat în pietoni. Tocmai închidea casa de pariuri al cărei manager este când, alarmată de sirenele ambulanţelor şi ale maşinilor de poliţie, una din subalterne i-a cerut să plece. Câteva secunde mai târziu, femeia a fost înjunghiată de patru ori de terorişti, iar acum se zbate între viaţă şi moarte.

Este în stare de şoc, dar teafără şi nevătămată. Îşi reproşează, însă, că n-a putut să facă mai mult pentru una dintre colegele ei, Channel, angajată a unei case de pariuri pe care românca o manageriază.

Florin Morariu, eroul din atentatul de la Londra, trece prin momente cumplite: „Mă tem pentru viața mea”... Asta înseamnă să fii mafiot. Un cap al celebrei organizații este sărutat pe mână în timp ce este arestat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x