Antena Căutare

Masina-submarin a lui James Bond, vanduta pentru 650.000 de euro!

In 1977, masina-submarin condusa de Agentul 007 facea furori! Celebrul automobil a fost vandut pentru suma de 650.000 de euro la o licitatie din Londra

"The Spy Who Loved Me" prezenta in urma cu 36 de ani un Lotus Esprit, construit special pentru James Bond, interpretat la vremea aceea de Roger Moore. Scena care a ramas in amintirea tuturor este momentul in care agentul secret si fata Bond (Barbara Bach) scapa de atacul unui elicopter sarind cu automobilul in apa.

Dupa o lupta intensa intre oferte, masina a fost in cele din urma adjudecata de un cumparator care a intervenit prin telefon, in cadrul unei licitatii de masini de colectie organizata de casa RM Auctions, in cartierul Battersea din sudul Londrei. "Suntem extrem de bucurosi de pretul la care s-a ajuns. Este o suma frumoasa pentru o importanta piesa suvenir a unui film", a declarat Peter Haynes din partea RM Auctions Europe.

"Nu trebuie sa uitam ca nu este o masina care poate fi condusa pe sosele, iar pretul atins arata pur si simplu succesul pe care il au toate piesele suvenir legate de Bond", a adaugat el.

Filmul spune povestea Agentului 007 care incearca sa salveze lumea de Karl Stromberg, un mare magnat care detine o flota impresionanta, si care cauta dominarea Planetei, dupa ce ambele mari forte militare ale lumii se vor distruge in urma razboiului.

Foto: lotusespritturbo.com

10 septembrie - Ziua Mondiala a Prevenirii Suicidului... Barack Obama amana o actiune militara in Siria: "Am ordonat armatei americane sa isi pastreze pozitiile actuale&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x