Antena Căutare

Atentat cu bombă la Senat! O senatoare a fost rănită după ce o bombă ascunsă într-o carte a explodat

O senatoare a fost grav rănită după ce a deschis o carte în care se afla ascunsă o bombă! Ce răni a suferit femeia

O senatoare a fost grav rănită după ce a deschis o carte în care se afla ascunsă o bombă! Ce răni a suferit femeia

Citlalli Hernández, senatoarea mexicană din partidul de guvernământ Mişcarea pentru Renaştere Naţională (Morena), a suferit, miercuri, arsuri semnificative în urma exploziei unei bombe primite sub forma unei cărţi la biroul său parlamentar din Ciudad de Mexico, a transmis EFE.

"Mă simt bine și puternică. Condamn în totalitate acest act violent și intimidator care s-a petrecut în biroul meu", a declarat senatoarea pe contul său de Twitter.

În urma incidentului, senatoarea şi-a exprimat convingerea că revoluţia de conştiinţă şi schimbarea din ţară trebuie realizate „în mod pașnic”.

Senatul mexican a informat Parchetul General în vederea investigării cazului. Surse din Parlament au relatat presei locale că senatoarea Hernandez a primit marţi un pachet în formă de carte, iar miercuri, când l-a deschis, s-a produs o mică explozie şi o flacără i-a deteriorat hainele şi i-a ars o sprânceană, potrivit libertatea.ro.

Israelul se întoarce la vot la 17 septembrie, a doua oară în cinci luni, după ce Parlamentul s-a autodizolvat... O adolescentă de 18 ani, găsită moartă în cadă de mama sa! Detaliul șocant pe care l-au descoperit medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x