Antena Căutare

Miss Universe, ținta următorului atac terorist al grupării ISIS. Au pregătit centuri cu explozibil

Grupare jihadistă din Filipine, afiliată Statului Islamic, a publicat o înregistrare video în care fabrică o centură de explozibil sau o bombă și sugerează că aceasta va fi folosită pentru concursul Miss Universe care va avea loc în Filipine.

Grupare jihadistă din Filipine, afiliată Statului Islamic, a publicat o înregistrare video în care fabrică o centură de explozibil sau o bombă și sugerează că aceasta va fi folosită pentru concursul Miss Universe care va avea loc în Filipine.

„Canalul jihadist filipinez Telegram a publicat o înregistrare video cu fabricarea unei centuri explozive, sugerând că fabrică o bombă pentru Miss Universe”, informează SITE Intelligence Group, organizație care urmărește activitatea jihadistă online, scrie libertatea.ro.

Concursul Miss Universe 2015 va avea lac în Filipine, pe 30 ianuarie 2017. Fondat din 1952, acesta astrânge la un loc femei frumoase din întreaga lume. Câștigătoare din acest an va fi încoronată de filipineza Pia Wurtzbach, care a câștigat titlul Miss Universe 2015.

Cea mai tare fotografie de nuntă. Cu primul-ministru la eveniment!... VIDEO! În Brazilia, oamenii sunt jefuiți pe stradă, în plină zi, fără nicio jenă: Imaginile au făcut înconjurul internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x