Antena Căutare

Marea Britanie: Mobilizare totala pentru cautarea unei fetite rapite

Disparitia unei fetite de numai cinci ani a cutremurat Marea Britanie. Fata a fost rapita din fata casei, in timp ce se juca alaturi de prietenii ei. O armata de politisti si localnici au plecat pe urmele fetitei. Anchetatorii au reusit sa aresteze un suspect, dar nu au gasit-o inca pe cea mica.

“Seara trecuta, vietile noastre au fost spulberate, cand fetita noastra, April, care se juca cu prietenii ei, a fost rapita. Suntem devastati, iar vietile noastre s-au oprit. Va rugam, va rugam, daca o aveti pe micuta noastra, lasati-o sa se intoarca la noi” - acesta este apelul disperat facut de parintii fetitei. L-a citit un politist in fata camerelor de luat vederi, pentru ca ei sunt in stare de soc.

April a fost vazuta ultima data urcandu-se intr-o duba, chiar pe strada pe care locuiesc parintii ei, intr-un orasel din centul Tarii Galilor. In scurt timp, poza copilei a fost distribuita in tot orasul, iar politistii au inceput sa o caute. Oamenii legii n-au gasit-o inca, dar l-au incatusat pe un suspect. Acesta este un apropiat al familiei.

Vecinii lui April s-au alaturat operatiunii de cautare. Oamenii s-au adunat intr-o sala de sport, unde s-au organizat. Spera sa o gaseasca pe fetita in viata. Din pacate sansele sa se intample asta scad de la o ora la alta.

Recesiunea profunda din Spania are efecte dramatice asupra romanilor. Multi risca sa-si piarda locuintele... Marea Bariera de Corali, in pericol! Recifele s-au injumatatit in ultimii 27 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x