Antena Căutare

Momentul exploziei din Paris a fost filmat! Atenție, imagini șocante! – VIDEO

Momentul exploziei din Paris a fost filmat de un jurnalist italian, care se afla în capitala Franței pentru a relata despre protestele „vestelor galbene”.

Momentul exploziei din Paris a fost filmat de un jurnalist italian, care se afla în capitala Franței pentru a relata despre protestele „vestelor galbene”.

Jurnalistul Valerio Orsini a filmat scenele dezastrului la scurt timp după deflagrație. Inițial, el a crezut că a explodat o bombă.

Valerio Orsini se afla într-un hotel aflat chiar peste drum de brutăria care a explodat din cauza unei scurgeri de gaze. Deflagrația puternică a spart geamurile hotelului în case afla, iar acesta a fost rănit în zona feței.

Scenele surprinse de el arată clădirile complet distruse, precum și flăcările care au izbuncnit în urma exploziei, potrivit Libertatea.ro.

„Tocmai a explodat ceva aici, în Paris. Aşa arată camera mea de hotel. Şi aşa arată strada. Practic, mi-a explodat în faţă. Trebuie să mă îndepărtez neapărat. Mi-au zis să mă îndepărtez. Trebuie să mă îmbrac. Aud oameni ţipând”, spune jurnalistul, cu sângele șiroind pe față. Inițial, el a crezut că este vorba despre o bombă.

Bilanțul exploziei din Paris s-ar ridica la 3 morți – doi pompieri de 28, respectiv 27 de ani, dar și o turistă din Spania. Alte surse susțin că bilanțul se ridică la 4 morți.

Noi violențe în Franța, într-un nou protest al „vestelor galbene”! Promisiunea lui Emmanuel Macron - VIDEO... Momente de groază într-o mină! 21 de persoane au murit, după ce s-a surpat tavanul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x