Antena Căutare

Nicolas Sarkozy interzice bodyguarzii inalti

Agentii de securitate inalti au fost sfatuiti cu discretie sa nu mai candideze pentru un post de a-l pazi pe liderul francez Nicolas Sarkozy. Presedintele francez, despre care se sustine ca este complexat de inaltimea sa, se pare ca a interzis bodyguarzii inalti in pofida faptului ca acestia au o valoare mai mare in a repera posibile amenintari in multime

O sursa din cadrul politiei declara pentru Le Parisien ca "nu are rost sa recrutam supermeni" deoarece candidatii "mari" au sanse mici de a fi acceptati.

Garda prezidentiala, cunoscuta ca GSPR, este formata din 50-80 persoane, din 2002, cand un dezechilibrat psihic a tras spre Jacques Chirac cu pusca sa de vanatoare inainte de a fi oprit.

Presedintele Sarkozy este deosebit de sensibil in legatura cu inaltimea sa de circa 1,65 m - ceea ce il face mai scund chiar decat Napoleon. El a depus eforturi sa nu para mic pe scena mondiala sau alaturi de sotia sa, fostul model, Carla Bruni-Sarkozy, care la 1,78 m nu poarta aproape deloc tocuri.

Pe langa faptul ca poarta pantofi cu o talpa special conceputa mai mare, Sarkozy a fost vazut si ridicandu-se pe varfuri la fotografiile de grup cu liderii monidali si a stat pe o cutie pentru a fi la acelasi nivel cu Barack Obama cand cei doi au tinut discursuri in Normandia anul trecut.

Una dintre cele mai controversate aparitii se refera la acuzele unor muncitori dintr-o fabrica vizitata de presedinte care sustin ca au fost alesi sa apara alaturi de liderul de la Paris deoarece erau mici de statura.

Sursa: jurnalul.ro

In ciuda crizei: Estonia trece la euro in 2011... Greva: Scaderea salariilor, inghetarea pensiilor si cresterea TVA paralizeaza Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x