Antena Căutare

Două fetiţe de şapte ani şi mama uneia din ele şi-au pierdut viaţa, în urma unei avalanșe în Munții Alpi. Medicii n-au mai putut să facă nimic pentru ele

Tragedie în Munţii Alpi, din nordul Italiei. Două fetiţe de şapte ani şi mama uneia din ele şi-au pierdut viaţa, îngropate de o avalanşă, în timp ce schiau la mare altitudine. Soţul şi fiul femeii ucise au fost de asemenea accidentaţi, dar vieţile lor nu sunt în pericol. Zeci de salvatori şi mai multe elicoptere au intervenit la locul avalanşei, dar nu au mai putut face nimic pentru cele trei victime. 

Două fetiţe de şapte ani şi mama uneia din ele şi-au pierdut viaţa, în urma unei avalanșe în Munții Alpi. Medicii n-au mai putut să facă nimic pentru ele Galerie
Avalanșa în Munții Alpi

Dezastrul s-a produs dimineaţa, la altitudinea de 2400 de metri, pe un masiv muntos din apropierea graniţei Italiei cu Austria. O uriaşă avalanşă s-a abătut asupra unui grup de schiori, care nu au avut nicio şansă.

70 de salvamontişti şi pompieri au intrat imediat în acţiune, ajutaţi de elicoptere venite atât din Italia, cât şi din Austria. Pentru două victime, o femeie de 35 de ani şi o fetiţă de şapte ani, era deja prea târziu: când au fost dezgropate din zăpadă, nu mai erau în viaţă.

”Cu siguranţă, valul de zăpadă avea o lărgime de 200 de metri şi o lungime de peste un kilometru. Am încercat totul, chiar la faţa locului, pentru a le reanima dar, din păcate, era prea târziu.”, a declarat Klaus Tumler, care a participat la operațiunea de salvare.

O altă fetiţă, fiica femeii decedate, părea că a supravieţuit şi a fost transportată la spital, dar a murit şi ea după câteva ore. Au putut fi salvaţi doar soţul şi fiul de 11 ani al femeii. Amândoi au suferit fracturi, dar vieţile lor nu sunt în pericol. Toate victimele aveau cetăţenie germană, iar femeia deţinea gradul de maior în armata ţării sale.

Avalanşa ar fi provocată de inconştienţa celor care schiază în afara pistelor marcate, susţine administratorului telefericului local. În aceeaşi regiune din nordul Italiei s-au produs ieri alte două avalanşe, dar numai una a surprins un schior. Acesta a fost salvat la timp.

Horoscop 28 decembrie 2019. Previziuni astrale pentru toate semnele zodiacului... Video| Avion prăbușit peste o mașină! Aeronava a căzut la scurt timp după decolare. Autoritățile au anunțat primul bilan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x