Antena Căutare

O bombă sexy, bătută de iubit timp de șapte ore! Imagini tulburătoare! „Am leșinat, m-a trezit și a continuat să mă lovească” - Galerie foto

O bombă sexy a fost bătută de iubit timp de șapte ore, rămânând cu vânătăi pe întregul corp și cu craniul fracturat. Tânăra a leșinat la un moment dat, iar bărbatul a trezit-o și a continuat să o lovească, după care a închis-o într-o încăpere din apartamentul lor din Istanbul.

O bombă sexy a fost bătută de iubit timp de șapte ore, rămânând cu vânătăi pe întregul corp și cu craniul fracturat. Tânăra a leșinat la un moment dat, iar bărbatul a trezit-o și a continuat să o lovească, după care a închis-o într-o încăpere din apartamentul lor din Istanbul.

Modelul Tanja Djukic, în vârstă de 24 de ani, era într-o relație de doi ani cu producătorul turc Cadri Tortop când a avut loc incidentul, în apartamentul din Istanbul în care au trăit împreună.

Tânăra, originară din Serbia, a spus că incidentul a avut loc după ce ea și iubitul ei au început să se certe după ce el a acuzat-o că flirtează cu un alt bărbat.

„Am urinat de durere, iar la un moment dat a început să îmi curgă sânge din nas, gură și urechi”. a povestit modelul.

Tanja Djukic a mai spus că iubitul ei a bătut-o timp de șapte ore și că la un moment dat a lovit-o cu putere în cap, făcând-o să leșine. Apoi. bărbatul ar fi turnat apă rece peste ea, după ce a târât-o până în baie. După ce a trezit-o, bărbatul ar fi continuat să o lovească.

„L-am implorat să se oprească, dar nu m-a băgat în seamă. M-a lovit peste totpe unde aapucat. După aceea, m-a târât într-o încăpere și a încuiat ușa. Am rămas acolo cu dureri, flămândă și însetată”, a mai povestit ea.

În dimineața următoare, bărbatul i-ar fi pus modelului un cuțit la gât. Însă, ea l-a convins pe acesta că nu va depune plângere la poliție, deoarece îl iubește.

Totuși, când s-a văzut în siguranță, femeia a depus plângere împotriva bărbatului. Totuși, ea susține că nu a primit ajutor.

„În Turcia, nu am primit niciun ajutor. Nici măcar nu a fost arestat. Părinții mei au venit după mine, am completat o plângere și acum sunt în Serbia. Fostul meu iubit a făcut o declarație falsă și a susținut că eu m-am rănit singură. M-a amenințat prin intermediul unor prieteni comuni că îmi va distruge viața. Am trăit doi ani cu el și nu mi-am dat seama că este un monstru”, a mai spus tânăra.

Modelul a ajuns la un spital cu multiple hematoame, craniul fracturat, o rană la gură și păr smuls. Tânăra a publicat mai multe imagini cu rănile pe care le-a suferit în urma atacului fostului ei iubit.

„Nu o putem opri”. O urgie din Vechiul Testament a lovit o zonă din Italia! Oamenii sunt disperați! Care este explicația... A ajuns vineri, a furat sâmbătă, iar luni a fost arestat! Cum a devenit un român celebru în Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x