Antena Căutare

O cântăreață din Indonesia, mușcată de un cobra pe scenă. Continuă să cânte încă 45 de minute. Finalul este dramatic - VIDEO

Întregul eveniment nefericit a avut loc în Indonesia, în timp ce artista, Irma Bule, se afla pe scenă, în fața fanilor săi.
Se pare că artista obișnuia să folosească șerpi în show-urile sale și nu ar fi fost prima dată când dansa cu ei in brațe.
Tânăra în vârstă de 29 ani ar fi fost mușcată de cobra în timpul unui dans, călcând, din greșeală, peste coada șarpelui. "Accidentul s-a întâmplat în mijlocul celei de-a doua piese, când Irma a călcat pe coada șarpelui," a declarat Ferlando Octavion Auzura, pentru site-ul local merdeka.com.
El a mai adăugat că artista a refuzat îngrijirile medicale și a continuat să cânte încă 45 de minute. După ce s-a prăbușit pe scenă, a fost dusă la spital, constatându-se decesul.
Cobra sunt cei mai veninoși șerpi din lume și pot avea lungimii de peste 5 metri.


Descoperire surprinzătoare! Unul dintre autorii atacurilor teroriste de la Bruxelles a lucrat în Parlamentul European... UnaBomber, cel mai căutat terorist al tuturor vremurilor. Coșmarul americanilor timp de 20 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x