Antena Căutare

O cicatrice de pe scalpul lui Obama da nastere la teorii ale conspiratiei

Intr-o fotografie recenta, presedintele american Barack Obama apare cu un semn straniu pe scalp, care seamana cu o cicatrice, fapt ce a dat nastere la adevarate teorii ale conspiratiei, scrie Daily Mail.

Ziarul britanic comenteaza ca semnul ar putea fi rezultatul unei tunsori nereusite sau pur si simplu este o iluzie optica, datorata felului in care cadea lumina atunci cand a fost facuta fotografia.

Insa bloggerii americani sunt convinsi ca "cicatricea" de pe capul lui Obama are o explicatie mai sinistra.

Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca semnul, care porneste din crestetul capului prezidential si se termina in spatele urechii drepte, dovedeste ca Obama ar fi suferit o operatie pe creier, facuta, desigur, in cel mai mare secret.

Drept "dovada", bloggerii, care apreciaza ca operatia ar putea fi de la o simpla procedura de rutina pana la "opera" extraterestrilor, au postat fotografii marite cu scalpul presedintelui.

Casa Alba a respins toate aceste teorii, calificandu-le drept ridicole.

Sursa: Jurnalul National

Cel mai destept om din lume are un IQ de 230!... Specialistii injecteaza azot pentru a impiedica o explozie la Fukushima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x