Antena Căutare

O femeie a deschis ieșirea de urgență într-un avion în timpul zborului pentru a lua „aer curat”! Avionul a avut întărziere de o oră din această cauză - VIDEO

O femeie din China a fost reținută de autorități după ce a deschis ieșirea de urgență a unui avion pentru a lua puțin „aer curat”, iar acest lucru a provocat o întârziere de o oră. 

O femeie din China a fost reținută de autorități după ce a deschis ieșirea de urgență a unui avion pentru a lua puțin „aer curat”, iar acest lucru a provocat o întârziere de o oră.

Incidentul s-a întâmplat pe zborul Xiamen Air MF8215 de la Wuhan la Lanzhou, care era programat să decoleze la 15.45 pm. În timpul îmbarcării, o stewardesa le-a reamintit pasagerilor așezați de ușile de urgență spunându-le „nu atingeți mânerul ușii”.

Cu toate acestea, femeia a spus că avionul era prea îndesat și a deschis ieșirea când stewardesa s-a întors pentru a-i ajuta pe ceilalți. De atunci, femeia a fost preluată de poliție pentru interogare.

Nu este prima dată în China, unde pasagerii au fost prinși făcând lucruri particulare la bordul unui avion. Numai în acest an, au existat alte trei cazuri ciudate, inclusiv aruncarea monedelor în motorul avionului pentru noroc.

Deschiderea ieșirii de urgență poate fi considerată o acțiune care perturbă ordinea publică, care este pedepsită cu reținerea și cu o amendă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un Trump furios, ameninţat de destituire, se dezlănţuie împotriva lui Biden, jurnaliştilor şi aleşilor... Noua legislație pentru animale! Proprietarii de animale de companie vor primi o amendă de 4.000 de dolari dacă nu își vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x